top of page
20220525_190612.jpg

Toneelschool

Ben je graag theatraal, of ben je eerder een stille muis die zich op het podium - in de huid van een personage - wel helemaal kan geven? Wil je gewoon eens een nieuwe hobby uitproberen of droom jij nu al luidop van een Broadway carrière? Dan hebben wij goed nieuws! Iedereen is welkom in onze lessen toneel, muziektheater (musical), straattheater en podiumschrijvers.

Je krijgt van ons lessen boordevol creativiteit en fantasie, waarbij je al experimenterend kennis maakt met de verschillende facetten van toneel en theater. 

Inschrijven kan bijna! Nog even geduld. Bekijk hier al eens het nieuwe uurrooster.

Uurrooster 2024-2025

Dinsdagen:

19u30 - 21u30

Straattheater (14+) - Bas

Woensdagen:

14u00 - 16u00
16u00 - 18u00

Theater (13-16 j) - Bas en Marie
Theater (16+) - Bas en Marie

Zaterdagen:

11u00 - 13u00
13u00 - 15u00
15u00 - 17u00
17u00 - 19u00

Theater (11-15 j) - Janne
Muziektheater (14+) - Pieterjan
Podiumschrijvers (11+) - Enorah
Muziektheater (12-15 j) - Enorah

Zondagen:

09u00 - 13u00

Muziektheater (18+) - Pieterjan (1 keer per maand)

 • Wat heeft Toneelschool Jonna te bieden?
  Wij organiseren wekelijkse theaterlessen/repetities voor kinderen en jongeren waarbij we samen toewerken naar een afgewerkte voorstelling. Theater, muziektheater, straattheater en schrijven voor het podium zijn onze disciplines waaruit je kan kiezen.
 • Wanneer beginnen de lessen?
  Jonna start het nieuwe jaar meestal midden/eind september. In 2024 zijn de eerste repetities op zaterdag 28 september, dinsdag 1 oktober en woensdag 2 oktober. En op zaterdag 5 oktober 2024 is het onze heuse JONNA-STARTDAG vol kennismaking, workshops, drankjes en plezier! Meer info krijg je van je docent op de eerste repetitie.
 • Spelen we echt toneel voor publiek?
  Ja hoor! We werken toe naar een afgewerkte voorstelling die we twee keer zullen spelen. Tijdens het Hemelvaartweekend (28 mei tot 1 juni 2025) krijgen al onze groepen de kans om te schitteren op de planken.
 • Ik kan niet meedoen aan de voorstelling. Wat nu?
  Het is natuurlijk het fijnst als je niet alleen maar meewerkt aan, maar ook kunt meespelen met de voorstellingen. Daarom verwachten we van al onze leden dat ze de data van het Theaterweekend (28 mei t.e.m. 1 juni) alvast vrijhouden.
 • Hoe kan ik inschrijven?
  Was je dit of vorig jaar actief lid van Jonna? Dan zit er in je inbox een mail met jouw persoonlijke inschrijflink. Klik, kies, betaal en klaar! Geen mail gevonden? Controleer je spamfolder. ​ Ben je nieuw bij Jonna? Registreer je eerst op ons ledenplatform. Let op: na registratie ben je nog niet ingeschreven. Na bevestiging van je nieuw account krijg je een mail met jouw persoonlijke inschrijflink.
 • Ik heb me bedacht... Hoe kan ik uitschrijven?
  Stuur een mailtje naar info.jonnavzw@gmail.com met als onderwerp "Uitschrijving + naam lid". Dan zorgen we dat het inschrijvingsgeld zo snel mogelijk wordt teruggestort, mits een administratieve kost van €15.
 • Wat zijn de prijzen?
  Deelname kost 210 euro per jaar. Een jaar bestaat uit ongeveer 30 repetities. Wil je graag nog inschrijven voor een tweede groep dan betaal je de helft (€105)? Stuur dan een mailtje naar info.jonnavzw@gmail.com met als onderwerp "Inschrijven tweede groep + naam lid". Vergeet in je mail niet te vermelden voor welke groep je wil inschrijven.
 • Kan ik eens komen proberen tijdens een proefles?
  Wij begrijpen dat het fijn is eerst eens te proberen voordat je vollenbak voor toneel kiest. Helaas kunnen we niet garanderen dat er nog een plekje overschiet als je pas in september inschrijft. De afgelopen jaren waren de meeste groepen zeer snel volzet. Moest je je na inschrijving toch bedenken, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort mits een administratieve kost van €15.
 • De groep is volzet! Heeft Jonna een wachtlijst?
  Is de groep waar jij je wilt inschrijven vol? Stuur een mailtje naar info.jonnavzw@gmail.com met als onderwerp “wachtlijst + naam lid”. Vergeet in je mail niet te vermelden voor welke groep je wilt inschrijven: vb. Theater (9-13 jaar) op zaterdag om 11u00 - 13u00. Zodra iemand uitschrijft, krijg je van ons een seintje.
 • Kan ik gespreid betalen? Of betalen via Uitpas?
  Jazeker! Stuur gerust een mailtje naar annelies.jonnavzw@gmail.com met de vraag om gespreid te betalen. Wij bieden kansentarief aan voor UiTPAS-houders van Regio Leuven. Stuur ons een mailtje met je Uitpas-nummer en wij brengen het in orde.
bottom of page