20220525_194005_edited_edited.jpg

TONEELSCHOOL

Ben je graag theatraal, of ben je eerder een stille muis die zich op het podium - in de huid van een personage - wel helemaal kan geven? Wil je gewoon eens een nieuwe hobby uitproberen of droom jij nu al luidop van een Broadway carrière? Dan hebben wij goed nieuws! Iedereen is welkom in onze lessen toneel, muziektheater (musical) en straattheater.

Je krijgt van ons lessen boordevol creativiteit en fantasie, waarbij je al experimenterend kennis maakt met de verschillende facetten van toneel en theater.

Voor wie?

Instappen kan vanaf 8 jaar voor de lessen muziektheater, vanaf 9 jaar voor de lessen toneel en vanaf 14 jaar voor de lessen straattheater. 

De focus en het doel van een groep hangt af van de leeftijdsgroep:

> Lagere school: dit zijn initiatiegroepen waar het accent ligt op het verwerven van de basisprincipes van toneel en zich comfortabel voelen op een podium. Het jaar wordt afgesloten met een toonmoment.

> Middelbare school: dit zijn productiegroepen die zich verdiepen in het theaterspel. Het jaar wordt afgesloten met een afgewerkte voorstelling.

> Leeftijd 18+: dit zijn productiegroepen waarbij de focus ligt op het creatieproces. Het jaar wordt afgesloten met een afgewerkte voorstelling.