2015-05-15 22.20.58.jpg

VUURSHOWS

Een vuurshow, dat is even spectaculair als het klinkt!

Onze straattheatergroep betovert je graag met hun spetterende vuurshow! Nieuwsgierig naar wat je mag verwachten?

Dit filmpje geeft alvast een voorsmaakje.

Wanneer kan je een vuurshow boeken?

Een vuurshow komt pas echt tot zijn recht in het donker. De herfst en winter zijn daarom ideale seizoenen, maar ook in het voorjaar kunnen we al vuurshows geven.

 

Halloween is dé gelegenheid bij uitstek voor een vuurshow en is dan ook een drukke periode. Vraag dus tijdig naar onze beschikbaarheid!
 

Wat voor vuurshows bieden we aan?

In onze vuurshows zie je onder andere acts met fire-sticks, pois en brandende hoepels. De sfeervolle en soms opzwepende muziek maken van deze vuurshow een adembenemend schouwspel. Onze shows zijn geschikt voor jong en oud.

 

Verder spreken we onderstaande zaken af in onderling overleg:

 

  • Duur van de show: de duur van een show is gemiddeld 10 minuten, maar dit kunnen we aanpassen indien gewenst.

  • Frequentie: je kan voor een éénmalig optreden kiezen, maar ook voor een doorlopend optreden waarbij we meerdere voorstellingen geven op één avond. 


 

De vuurshow-checklist

Wil jij graag een vuurshow aanbieden op jouw evenement? Kijk dan even onze checklist na om na te gaan of het praktisch haalbaar is om een show te geven op jouw gewenste locatie:

 

  • Beschikbare oppervlakte: je hebt een effen speeloppervlak in open lucht van minstens 10m x 10m beschikbaar (dit hoeft geen vierkant te zijn) én nog ruimte (2m) over om afstand tot het publiek te behouden. Belangrijk is dat er goed wordt aangegeven tot waar het publiek mag komen. En uiteraard is er nog plaats voor je publiek.

  • Nutsvoorzieningen: je kan stroomtoevoer aanbieden tot aan het speeloppervlak en er is watervoorziening beschikbaar zodat onze straattheatergroep enkele emmers kan vullen. Watervoorziening tot het speeloppervlak en een eigen muziekinstallatie ter beschikking hebben is een groot pluspunt.

  • Parkeerplaats: je kan parkeerplaats(en) voorzien voor onze straattheatergroep die de vuurshow uitvoert.

  • Opbouw- en repetitietijd: onze groep heeft een uurtje opbouwtijd nodig. Daarna moet het mogelijk zijn voor onze acteurs om op de dag van jouw event geoefend te hebben op de locatie. Ze doorlopen dan de hele show zonder vuur op zachte muziek, wat maximaal een half uurtje duurt.

  • Catering: onze acteurs en technieker hebben het warm gekregen na zo’n optreden. Een drankje is dan ook een lieve attentie.

 

Veiligheid

Wanneer jouw locatie voldoet aan bovenstaande criteria, dan is deze veilig om een vuurshow te geven. Verder zorgt onze straattheatergroep zelf voor de nodige veiligheidsmaatregelen.

 

Vraag je offerte

De gemiddelde kostprijs van een vuurshow is €500 exclusief verplaatsingskosten van €0,36/km.

Goed om te weten: gaat jouw evenement door in het Leuvense? Neem dan zeker een kijkje op Buurtcultuur, want zo kan je een groot deel van onze vraagprijs terugkrijgen. Je vindt onze vuurshow hier terug in hun aanbod.

 

Loop je al warm voor onze vuurshow? Vraag dan snel je gepersonaliseerde een offerte aan!

Vermeld zeker onderstaande informatie: de gewenste datum, locatie, duur van de show en frequentie van het optreden.

 

In onderling overleg kijken we dan wat haalbaar is. Geef gerust ook al je vragen of opmerkingen door.

IMG_6442.jpg
IMG_6424.jpg