68753666_10157670032484515_6449826901790818304_o_edited_edited.jpg

CREA-ATELIER

Ben jij een creatieve duizendpoot die in ieder voorwerp potentieel ziet voor een nieuw knutselproject? Of ken je iemand die naar hartenlust wil experimenteren met een naaimachine en stoffen? Dan hebben wij goed nieuws! Iedereen is welkom om zich te ontplooien in ons crea-, naai- of textielatelier. Zelfs de allerkleinsten: ons crea-atelier staat al open voor kleuters vanaf 4 jaar!

Het crea-atelier opent zijn deuren tijdens de schoolvakanties. Dan bieden we workshopweken aan met thema's crea, naaien en textiel. Dit zijn kampjes van een week of enkele dagen, zonder overnachting. Ontdek dus snel onze vakantiewerking!

crea 2.jpg

Crea-atelier

In de workshop "crea" gaan we per vaste leeftijdsgroep samen voorwerpen knippen, plakken, boetseren, knutselen, ... Verschillende technieken worden aangeleerd en we ontwerpen zonder tijdsdruk of stress.

Voor kinderen vanaf 4 jaar.

naai-atelier 3.jpg

Naaiatelier

Van een eenvoudig kledingstuk tot handschoenen of een tas. Je maakt kennis met de technieken van de naaimachine en je krijgt inzicht in patronen en kledij maken. Er is geen voorkennis nodig en we werken laagdrempelig. Voor iedereen - meisjes én jongens - die het voelt kriebelen om zelf aan de slag te gaan met de naaimachine.

Voor kinderen vanaf 9 jaar.

achtergrond bij.JPG

Textielatelier

In het textielatelier staat het experiment centraal: kunstprojecten, verkleedkostuums, kledij en zoveel meer. Ook technieken en methodes om textiel te bewerken komen aan bod. Er is geen voorkennis vereist.

Voor kinderen vanaf 14 jaar.